Помощ на пътя

„Помощ на пътя" предоставя решение на водачите при обездвижване на автомобила, под формата на помощ за отстраняване на аварии, технически проблеми и щети при застрахователни събития. При невъзможност проблема да бъде отстранен или след претърпяно пътно транспортно произшествие, обездвижения автомобил се репатрира до място по желание на клиента, или според условията за безплатно транспортиране при наличие на сключен абонамент.

Услугата е налична за клиенти 24 часа в денонощието 7 дни, като покрива цялата територия на Република България в рамките на максимално време от 60 минути.

На разположение за осъществяване на услугата „Помощ на пътя" са:

  • Модерно оборудван център за обслужване на клиенти, функциониращ 24 часа в денонощието снабден с телефонна централа за обслужване и запис на постъпващи заявки, както и система за GPS контрол, мониторинг и управление на репатриращите автомобили, специално разработени за нуждите на компанията.
  • Десет броя собсвени автомобили, от които 8 броя нови репатриращи автомобили Ивеко Дейли 65С15 оборудвани с падащи платформи с товароподемност 3,50 тона и дължина 5,00 метра, както и два броя специализирани автомобили Мерцедес Атего с падащи платформи с дължина 5,50 метра и товароподемност 4,50 тона.
  • Тридесет броя фирми партньори, оборудвани с над 50 броя репатриращи автомобили, покриващи високите изисквания, поставени от дружеството за осъществяване на услугата „Помощ на пътя".
  • Висококвалифицирани и обучени служители готови винаги да окажат съдействие и да се погрижат за нуждите на клиента, предоставяйки гъвкави решения.