Плевен

Плевен

Лице за контакти: Ивайло Генов Административен отговорник
Адрес: ж.к.Сторгозия 81 (до PENNY MARKET)
GPS кординати: 43.42408, 24.59647
Телефон: 064/600-305
Факс: 0885/301-223; 0884/494-023
E-мейл: pleven@vig-sb.bg